Дигитална Србија

Дигитална Србија

Изабране школe за програм "Подизање капацитета школа за образовање ученика са сметњама у развоју у

Изабране школe за програм "Подизање капацитета школа за образовање ученика са сметњама у развоју у
клик на слику

Škola bez nasilja

Škola bez nasilja
klik na sliku

PROIZVODI ĐAČKE ZADRUGE

PROIZVODI  ĐAČKE ZADRUGE
PROIZVODI ĐAČKE ZADRUGE/ klik na sliku/informacije na telefone škole:011.28.36.769./011.28.36.838

Jun 3, 2013

"NAŠ BEOGRAD"

„Naš Beograd“ - peta po redu velika volonterska akcija zaposlenih u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiva, održana je 1.6.2013.god  na Kalemegdanu.
Prvi put ove godine svi volonteri i korisnici okupili su se na jednom mestu i na taj način simbolično proslavili korporativno volontiranje i 5. rođendan akcije. Zaposleni u velikim kompanijama, zajedno sa svojim direktorima, uredili su omiljeni beogradski park Kalemegdan i ulepšali dan deci bez roditeljske brige i osobama sa smetnjama u razvoju. Volonteri su učestvovali na kreativnim radionicama, igrali fudbal i basket na košarkaškim terenima KK Partizan i posetili Zoološki vrt zajedno sa decom iz Svratišta za decu ulice i domova za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Moša Pijade“, đacima iz škole „Dušan Dugalić”   i korisnicima Kreativno-edukativnog centra za osobe sa intelektualnim teškoćama. Drugi deo volontera obnavljao je klupe, đubrijere i dečija igrališta na Kalemegdanu. Volonterima se pridružio i Majkl Kirbi, Ambasador SAD u Beogradu, koji je zajedno sa svojom suprugom i predstavnicima Ambasade farbao dečije igralište  Kalemegdanu .
Naša škola je svih pet godina aktivni učesnik akcije.























































































































Volonteri iz kompanija Mercator-S, Eurobank i CocaCola Hellenic družili su se na kreativnim radionicama sa učenicima OŠ Dušan Dugalić




osdugalic , twitter dusandugalic