Дигитална Србија

Дигитална Србија

Изабране школe за програм "Подизање капацитета школа за образовање ученика са сметњама у развоју у

Изабране школe за програм "Подизање капацитета школа за образовање ученика са сметњама у развоју у
клик на слику

Škola bez nasilja

Škola bez nasilja
klik na sliku

PROIZVODI ĐAČKE ZADRUGE

PROIZVODI  ĐAČKE ZADRUGE
PROIZVODI ĐAČKE ZADRUGE/ klik na sliku/informacije na telefone škole:011.28.36.769./011.28.36.838

Apr 20, 2012

Državna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matić uručila je danas u Klubu poslanika nagrade pobednicima konkursa „Digitalni čas 2“.

Državna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matić uručila je danas nagrade nastavnicima osnovnih škola, koji su učestovali na nagradnom konkursu „Digitalni čas 2“.Na ovogodišnji konkurs „Digitalni čas 2“ pristiglo je preko 200 radova, a 201 rad će naći mesto u Elektornskom zborniku „Digitalni čas 2“ . Svi radovi koji su ispunili uslove konkursa biće objavljeni na sajtu www.digitalnaskola.rs u Elektronskom zborniku radova i time će postati dostupni svim nastavnicima na korišćenje u nastavi.
http://www.digitalnaagenda.gov.rs/vesti/nastavnici-za-bolje-e-obrazovanje-2/
Digitalni čas naše osnovne škole sa kojim smo učestvovali na konkursu možete pogledati ovde 
Upotreba interaktivne table na času srpskog jezika - Sveti Sava  klik na link 
Zbornik radova programa "Digitalni čas 2 2011/2012" - Podaci o radu 

Konkurs je namenjen nastavnicima koji uspešno koriste informacione i komunikacione tehnologije u nastavi i koji su kreativni u radu. Cilj konkursa je podsticanje efektivne i raznovrsne upotrebe informacionih tehnologija u nastavnom procesu.
Predmet konkursa je rad koji sadrži prikaz nastavne jedinice, koja se prema važećem nastavnom programu realizuje od jednog do četiri školska časa, a koji pokazuje upotrebu informacionih tehnologija kao nastavnog sredstva. Upotrebljene informacione tehnologije moraju biti primenljive u nastavi i usklađene sa zadacima i ciljevima časa. Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo na taj način podstiče korišćenje informacionih tehnologija i razvoj informacionog društva.