Дигитална Србија

Дигитална Србија

Изабране школe за програм "Подизање капацитета школа за образовање ученика са сметњама у развоју у

Изабране школe за програм "Подизање капацитета школа за образовање ученика са сметњама у развоју у
клик на слику

Škola bez nasilja

Škola bez nasilja
klik na sliku

PROIZVODI ĐAČKE ZADRUGE

PROIZVODI  ĐAČKE ZADRUGE
PROIZVODI ĐAČKE ZADRUGE/ klik na sliku/informacije na telefone škole:011.28.36.769./011.28.36.838

Apr 2, 2007

Продајна изложба радова ученика са сметњама у развоју испред храма Светог СавеDirektorka OS Dusan Dugalic u drustvu Vesne Mirovic-Pjevac,zamenika sekretarijata za obrazovanje

Субота, 31. март 2007.
Продајна изложба радова ученика са сметњама у развоју испред храма Светог Саве

Секретаријат за образовање и Основна школа „Душан Дугалић” организовали су данас у 13 часова испред храма Светог Саве продајну изложбу ускршњих јаја. На њој су изложени и други радови ученика са сметњама у развоју из 17 београдских школа. Изложбу је отворила Весна Мировић Пјевач, заменик секретара за образовање.


– Ово је изложба која се организује десети пут за редом под покровитељством Градске управе। Јаја, венчиће и друге радове направили су ученици са посебним потребама и деца из редовних школа у сарадњи са својим наставницима и надам се да ће продајна изложба постићи свој циљ. Ово је једна од десетак сличних манифестација, изложби, приредби и других коју организује Секретаријат за образовање у којима заједнички учествују сва ова деца заједно. То им омогућава да се друже, упознају, схвате да живе једни поред других и да су разлике између њих веома мале и како могу да помогну једни другима – рекла је Весна Мировић Пјевач.